Cadeau tip: Cadeaubon fotoshoot

Altijd weer die (soms onmogelijke) zoektocht naar het aller leukste cadeau. Het komt je vast bekend voor. Ik denk dan: “het moet én origineel zijn, en mooi zijn, en persoonlijk, of misschien een leuke activiteit?”. Dan sta nu even stil bij het idee om iemand een fotoshoot kado te geven… Dat is origineel, en je geeft iets heel persoonlijks, namelijk foto’s waar iedereen vol trots van geniet, voor eeuwig! Ook als je al een mooie fotoshoot op het oog hebt, en hem het liefst in de vorm van een leuk kadootje wilt geven, dan is deze fotoshoot kadobon een goed plan.

Er zijn een aantal momenten waarop een cadeaubon voor een fotoshoot een perfect cadeau is. Is een goede vriendin of je collega zwanger? Wat is er nou leuker dan met zijn allen een newborn fotoshoot cadeau te geven aan iemand die net ouder is geworden? Of komt er binnenkort een babyshower aan? Je kunt natuurlijk allemaal een klein cadeautje geven, als jullie echter met zijn allen een newborn fotoshoot geven weet je zeker dat de aanstaande moeder helemaal blij is!

Zijn je ouders 25 of 50 jaar getrouwd? Of is één van beide jarig? Dan kun je ze iets heel waardevols geven: Een fotoshoot cadeaubon! Vooral kleinkinderen doen het erg goed op de foto bij opa en oma. 

Welke cadeaubon kies jij?