Vrolijk, jong en creatief, dat zijn de woorden die mij als fotograaf het beste omschrijven. Ik ben Manon Berends en sinds 2023 mama van Milou. Jarenlang heb ik al veel passie voor fotografie. Vroeger was ik er al mee bezig. Mijn knuffels en barbie’s waren mijn modellen. ;-) (met de camera van mijn moeder die daar niet altijd even blij mee was als ze haar rolletje had laten ontwikkelen)

 

Ik ben een all-round fotografe dus je kunt bij eigelijk voor bijna alles terecht! Van gezinshoots, babyshoots, dierenshoots, bruiloften tot bedrijfsfotografie . In 2008 heb ik de opleiding Fotonica in Ede gevolgd, en heb ik daarna in 2012 mijn Fotograaf diploma gehaald aan de Fotovakschool in Apeldoorn. Al een hele tijd geleden als ik er zelf weer aan terug denk !

 

Ik ben begonnen met MB Shoots als fotostudio in Lienden en daarna ben ik terecht gekomen in Rhenen op onze huidige locatie! Een fotostudio met winkel waar je ook terecht kunt voor pasfoto's, foto's printen van jou telefoon/camera en een ruime keuze uit fotolijsten.

Het is mijn passie om jullie echte emotie vast te kunnen leggen elke shoot is een feestje voor mij en dat is wat je terugziet in mijn foto’s. Voor voorbeelden nodig ik je uit om een kijkje te nemen in mijn digitale portfolio of loop eens gezellig langs onze winkel etalage! ♥

 

Manon

Team MB Shoots

Ik werk samen met Marinka, zij loopt al vanaf het begin bij MB Shoots en kan u alles uitleggen en vertellen m.b.t. shoots, u voorzien van pasfoto's, fotolijsten op maat en uw foto's bewerken. Marinka fotografeert ook met alle liefde en spontaniteit zakelijke portretten, families, cakesmashes, duo portretten en dieren. ♥

Op vrijdag en af en toe op zaterdag komt oud stagiaire Tineke ons versterken en is na haar stage in 2020 "blijven hangen" zij fotografeert ook af en toe de portret shoots, andere shoots of mini shoots. Wij werken namelijk ook met stagiaires en zij kunnen u voorzien van alle soorten officiële pasfoto's, fotolijsten, mini shoots en foto's afdrukken!

Leuk om te weten: Wij maken af en toe leuke filmpjes voor op onze Tiktok pagina, volg ons gerust! @mbshoots