Winkel

U kunt naast fotografie ook in onze winkel terecht voor een mooie fotolijst, voor een leuk en origineel cadeau of een cadeau bon, voor een professionele pasfoto en voor het direct afdrukken van uw foto’s vanaf mobiel, USB-stick of camerakaart. Let wel; de direct-klaar-printservice geldt voor een aantal van max 25 foto's, boven dit aantal kan het vaak later op de dag of een dag later klaar zijn, vraag onze medewerkers wat er mogelijk is op dat moment.

Geboortekaarten

Ook kunt u terecht voor geboortekaarten en trouwkaarten! Samen met Manon kunt u een geheel eigen design samenstellen maar er zijn ook standaard vormgegeven kaarten aanwezig waar u uit kunt kiezen. Maak hiervoor even een afspraak zodat we u rustig alle informatie hier over kunnen geven. Naast het ontwerpen van de kaart, kunt u ook bij een fotokaart de fotografie door MB Shoots laten maken, zo hoeft u nergens meer naar om te kijken. Hoe fijn is dat!

Klik hier voor meer info en voorbeelden

Professionele pasfoto laten maken?

MB Shoots is een fotowinkel in Rhenen waar u terecht kunt voor verschillende soorten fotografie. U heeft bij ons bijvoorbeeld de mogelijkheid om een professionele pasfoto te laten maken. De pasfoto’s zijn geschikt voor:

  • Rijbewijs, paspoort, identiteitsbewijs;
  • Visums voor alle landen
  • Ov-jaarkaart en treinkaart;
  • Bedrijfspassen;
  • Alle andere officiële documenten.

Ook zijn wij RDW erkend fotograaf en kunt u uw rijbewijs direct in onze winkel laten verlengen!

 

Foto of kunstwerk in laten lijsten in Rhenen

Uit de ruime collectie fotolijsten en lijstprofielen helpen wij u graag een keuze maken om van uw foto of kunstwerk een mooi geheel te maken. Voor ieder wat wils! Van landelijk tot strakke moderne lijsten, u kunt al een kijkje nemen op onze online webshop www.jouw-fotoshop.nl maar u bent ook van harte welkom in onze winkel, zo kunnen we wat lijst hoeken naast uw print houden en zo besluiten welke het beste past. Ook kunt u terecht voor passe-partouts, hier hebben we ook een ruime keuze in qua kleuren en mogelijkheden.

 

Uw pakketten via DPD verzenden en afhalen via MB Shoots

Wij zijn ook een DPD parcelshop u kunt bij ons uw pakket verzenden (zelf aanmelden via deze link)

of als u niet thuis bent uw pakket laten afleveren in onze winkel, let op; bij afhalen graag uw legitimatie meenemen

 

Wees welkom in onze winkel of neem contact op voor meer informatie.

 

Meer over pasfoto's

Tips voor een mooie pasfoto

Voor het maken van een professionele foto raden we u aan om niet te lichte kleding aan te trekken. Bij lichte kleuren bestaat de kans dat de kleuren verdwijnen in de achtergrond. Bij MB Shoots ontvangt u 8 foto’s voor €12,50 en de foto’s zijn meteen klaar om mee te nemen. Het setje foto’s bestaat uit 4 officiële foto’s en 4 lachende foto’s.

U kunt zonder afspraak binnen lopen op onze openingstijden, op woensdag-avond kun u ook bij ons terecht op afspraak! 

Online foto's afdrukken

Online foto’s afdrukken in hoge kwaliteit gaat gemakkelijk en snel in ons fotoprogramma. Topkwaliteit en veel keuze uit formaten. Ga aan de slag! Bestel uw mooiste of dierbaarste foto's makkelijk via ons bestel progamma!

Tip: Kies Fill-in in het bestel progamma! Zo word de foto precies het formaat welke u besteld. Doet u dit niet dan kan het zijn dat er een witte rand om uw foto komt en deze niet in het gewenste formaat geprint word.

 

Fotolijsten 

Sinds 2020 zijn wij ook een webwinkel gestart voor onze winkel. Nu is het dus nog makkelijker om een foto en lijst in een klik te bestellen! En wat nog extra leuk is? Wij lijsten uw foto's in zodat u ze alleen nog maar hoeft neer te zetten of op te hangen. Ideaal toch?! Naast fotolijsten kunt u ook wandecoraties, fotoprints en waardebonnen bestellen via deze site.

Is het een kadotje? Wij pakken hem met alle liefde in.