Winkel

U kunt naast fotografie ook in onze winkel terecht voor een mooie fotolijst, voor een leuk en origineel cadeau of een cadeau bon, voor een professionele pasfoto en voor het direct afdrukken van uw foto’s vanaf mobiel, USB-stick of camerakaart. Let wel; de direct-klaar-printservice geldt voor een aantal van max 25 foto's, boven dit aantal kan het vaak later op de dag of een dag later klaar zijn, vraag onze medewerkers wat er mogelijk is op dat moment.

Online foto's afdrukken

Online foto’s afdrukken in hoge kwaliteit gaat gemakkelijk en snel in ons fotoprogramma. Topkwaliteit en veel keuze uit formaten. Ga aan de slag! Bestel uw mooiste of dierbaarste foto's makkelijk via ons bestel progamma!

Tip: Kies Fill-in in het bestel progamma, in plaats van volledige foto! Zo word de foto precies het formaat welke u besteld. Doet u dit niet dan kan het zijn dat er een witte rand om uw foto komt en deze niet in het gewenste formaat geprint word.

 

Pasfoto's in Rhenen - Fotograaf Rhenen - Officiële pasfoto's - Fotostudio Rhenen - MB Shoots - Fotolijsten op maat - DPD Pickup Rhenen - Geboortekaartjes Rhenen - Fotoprintservice