Foto's uitprinten

Online foto’s afdrukken in hoge kwaliteit gaat gemakkelijk en snel in ons fotoprogramma. Topkwaliteit en veel keuze uit formaten. Ga aan de slag! Bestel uw mooiste of dierbaarste foto's makkelijk via ons bestel progamma!

Tip: Kies Fill-in in het bestel progamma, in plaats van volledige foto! Zo word de foto precies het formaat welke u besteld. Doet u dit niet dan kan het zijn dat er een witte rand om uw foto komt en deze niet in het gewenste formaat geprint word.

 

Fotoafdrukken op zijdeglans

Wij printen in onze winkel op zijdeglans papier, perfect als je je foto's wilt inlijsten of mooi wilt inplakken in een album. Mooie kwaliteit zonder dat er snel vingers opkomen of dat het aan het glas van je lijstje blijft plakken.

Polaroids vanaf je telefoon

Polaroids kunnen normaal gesproken alleen met een polaroid camera gemaakt worden maar je kunt bij ons ook je foto's vanaf je telefoon als een polaroid laten printen!

Foto's in een boekje

Wil jij iemand een leuk en origineel cadeau geven? Of juist je eigen foto's mooi neerzetten in huis? We hebben hele leuke harmonica fotoboekjes welke gevuld kunnen worden met 6 foto's in 10x10 maat

Polaroids en de harmonicaboekjes kunnen besteld worden via de mail: uwfotoprint@outlook.com of telefonisch 0317-612927