Familie shoots bij MB Shoots Rhenen


Jouw gezin is goud waard! Laten we onbetaalbare herinneringen maken met elkaar!

Tijd voor een shoot! Een mooie fotoshoot van je gezin, wie wil dat nu niet? Gek, ongedwongen en gewoon lekker zijn zoals jullie zijn. Lol maken staat bij mij voorop! Opa en oma worden daar zeker blij van! Of gewoon lekker voor in je eigen huis. Afhankelijk van jullie wensen is een fotoshoot bij mij al mogelijk vanaf € 75,-. Alle fotoshoots zijn bij mij altijd inclusief een aantal digitale bestanden en fotoboekje. (m.u.v. acties en minishoots) Ik ben werkzaam in Rhenen en omstreken en in onze fotostudio aan de Molenstraat 5 in Rhenen.

 

Familie fotoshoot op locatie in Kwintelooijen

Hoe gaan we te werk?

We bespreken eerst samen wat ideeën en wensen voor de fotoshoot. Ongedwongen en vooral veel lol maken staat bij mij voorop. Kinderen mogen heerlijk zichzelf zijn en we halen natuurlijk van alles uit de kast om het hun naar de zin te maken. Ik ga buiten op zoek naar het mooie licht en achtergrond en op die plekjes gaan we lekker aan de slag om een leuke herinnering te maken met elkaar.

Er worden groepsfoto’s gemaakt maar ook allerlei andere leuke combinaties. De foto’s worden gemaakt in Rhenen in onze fotostudio of op locatie in Rhenen. Buiten Rhenen kan natuurlijk ook, er worden dan reiskosten in rekening gebracht.

De fotoshoot kan in de studio met een beperkt aantal mensen en kan ook op een mooie buitenlocatie. De buitenshoots doe ik alleen vroeg op de ochtend of eind van de middag of s’avonds, dit ligt natuurlijk aan het seizoen. Het licht is namelijk heel belangrijk bij groepsfoto’s.

Na de fotoshoot

Bij jouw shoot ontvang je van ons het aantal foto's afhankelijk van welk pakket er gekozen is. Je ontvangt 1 extra digitaal bestand bij het schrijven van een leuke review. Een selectie foto’s in webresolutie met logo ontvang je in een persoonlijke link om daar uit te kiezen welke foto’s je wilt hebben.

De gekozen fotobestanden ontvangen je digitaal in webresolutie met logo. En ook ontvang je er een leuk fotoboekje bij met 6 foto's. Extra fotobestanden kunnen, indien gewenst, nabesteld worden in hoge resolutie zonder logo of lage resolutie voor social media. Hier vindt je alle prijzen en mogelijkheden.

De fotobestanden worden 14 maanden bewaard, daarna worden ze verwijderd en zijn ze niet meer na te bestellen. Het MB Shoots heef het recht om de foto’s welke gemaakt zijn tijdens de fotosessie, te gebruiken voor eigen promotie. Dit kan zijn: plaatsing op website, blog, social media en/of drukwerk en inzending voor fotowedstrijden. Wil je dit liever niet, geef dit dan aan tijdens de fotosessie.

 

Jouw foto's aan de muur

Je ontvangt altijd een aantal digitale bestanden naar keuze bij de fotoshoot. Maar wil je nu meer digitale bestanden of juist gave afdrukken voor aan de muur? Deze kun je ook bij ons bijbestellen! Wij hebben een ruim aanbod aan materialen waar je je foto's op kan laten afdrukken, denk aan bijv. dibond, plexiglas, of gewoon een mooie print in een fotolijst. Deze worden met zeer hoogwaardige kwaliteit geproduceerd.

Nadat je de foto's hebt besteld, gaan we deze bewerken en zodra de foto's klaar zijn krijg je bericht dat de foto's klaar liggen om op te hangen!

Klik op de button hieronder voor meer voorbeelden

Tijd om in te plannen! Doe dit makkelijk zelf online

Pakket Brons | €75,-

+/- 30 min fotoshoot

3 bewerkte digitale foto's webresolutie met logootje

tot 4 personen (extra personen bij te boeken)

incl. fotoboekje met 6 foto's

Strakke witte achtergrond

Alleen mogelijk in de studio

Eigen bestelpagina voor eigen keuze uitzoeken

Digitale foto's kunnen ook geupgraded worden naar hoge resolutie

Pakket Zilver | €125,-

+/- 45 min fotoshoot

6 bewerkte digitale foto's webresolutie met logootje

tot 4 personen (extra personen bij te boeken)

incl. fotoboekje met 6 foto's

Studio: eigen keuze achtergrond (10 achtergronden)

Ook mogelijk op locatie naar keuze

Eigen bestelpagina voor eigen keuze uitzoeken

Digitale foto's kunnen ook geupgraded worden naar hoge resolutie

Pakket Goud | €195,-

+/- 60 min fotoshoot

10 bewerkte digitale foto's webresolutie met logootje

tot 6 personen (extra personen bij te boeken)

incl. fotoboekje met 6 foto's

Eigen keuze 2 achtergronden, voor extra variatie

Ook mogelijk op locatie naar keuze

Eigen bestelpagina voor eigen keuze uitzoeken

Digitale foto's kunnen ook geupgraded worden naar hoge resolutie


Belangrijke informatie over gezinsfotografie

  • Zorg ervoor dat alle kleding op elkaar is afgestemd. Dit zorgt voor eenheid en rust in de foto.
  • Liever geen opvallende opdruk op de kleding. Het liefst maximaal 3 kleuren in de kleding.
  • Naturel, aardekleuren en pasteltinten doen het altijd goed op de foto.
  • Reserveer ruim op tijd, ik zit vaak 3 weken van te voren volgeboekt!

     

  • Willen jullie met meer personen op de foto als onze pakketten aangeven? Dat kan zeker! Elk extra persoon = €5,- (en zijn er weer meer combinaties mogelijk tijdens de shoot)