Shoots


Op deze pagina vind je wat meer informatie over onze shoots!

Onze studio 

In onze studio hebben wij op het moment 10 verschillende achtergronden, zo kun je ook een leuke variatie in foto’s creëren. Wil je alle foto’s op dezelfde achtergrond is dat natuurlijk ook geen probleem! Op onze studio achtergrond hebben we ruimte voor maximaal 8 personen, maar zijn jullie met meerdere en willen jullie een familie studio foto? Geen probleem! Wij fotograferen dan in 2 delen en zetten dit later weer bij elkaar zodat jullie toch met zijn alle op de foto staan.

Op locatie

Voor de locatiefotografie spreken we van te voren een locatie af. Er zijn heel veel mooie plekken in de omgeving, zoals in de Betuwe of het bos in Rhenen. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf uw locatie uit te zoeken. Op het moment van de shoot overleggen we eerst over de sfeer van de foto’s. Vervolgens nemen we ruim de tijd voor de fotosessie. Er kunnen gezamenlijke foto’s gemaakt worden en van ieder apart. Ook kunnen er verschillende fotosets bedacht worden, bijvoorbeeld een foto van de moeder en dochter, een foto van de vader met zijn zoon, of een foto van alle kinderen. Het is allemaal mogelijk. Na de fotosessie duurt het een paar dagen voor de foto’s klaar zijn om te komen bekijken in onze winkel of online via de galerij.

Familie shoot

Een mooie fotoshoot van je gezin, wie wil dat nu niet? Opa en oma worden daar zeker blij van! Of gewoon lekker voor in je eigen huis

Gek, ongedwongen en gewoon lekker zijn zoals jullie zijn. Lol maken staat bij mij voorop!

MEER INFO? KLIK HIER!

Zwangerschap shoot

Stralende ogen, blozende wangen en een prachtige ronde buik. Je kunt gerust zeggen dat je zwangerschap één van de meest bijzondere periodes is in je leven. Dit moment wil je natuurlijk voor eeuwig vastleggen. Dat kan met onze zwangerschap fotoshoot. Met deze foto’s heb je een prachtige herinnering aan jouw zwangerschap.

 

MEER INFO? KLIK HIER!

Newborn shoot

Ben jij in verwachting of is de kleine al geboren? Een newborn shoot is een mooie herinnering voor later. Het mooiste aan newborns is dat ze nog zo klein zijn. Na een paar weken is je baby alweer zo veranderd. Hoe fijn is het als je die eerste week voor altijd in beeld hebt? Dat kan met een prachtige baby fotoshoot van je newborn.

 

MEER INFO? KLIK HIER

Cakesmash shoot

Wordt jouw kindje binnenkort alweer 1 jaar? De eerste verjaardag van je kind wil je natuurlijk goed vieren en mooie foto’s van hebben. En wat is er nou leuker dan een cakesmash fotoshoot. Je kindje kan zich helemaal laten gaan en plezier maken terwijl ondertussen de schattigste foto’s worden gemaakt. Bij MB Shoots maken wij van zijn of haar verjaardag een echt feestje.

 

MEER INFO? KLIK HIER

Portret shoot

Een portret van jouw kind aan de muur, hoe gaaf zijn dat zijn?! Met een uniek portret op een zwarte achtergrond zorg jij voor een eyecatcher in huis! Ook zijn de portretten leuk om als herinnering te hebben. Of maak er een jaarlijkse traditie van en zie zo de groei van jouw kind. De kids portretten kunnen gemaakt worden vanaf het moment dat jullie baby zelfstandig kan zitten. 

MEER INFO? KLIK HIER!

2-in-1-portret

Een 2 in 1 portret is een super originele manier om jullie op portret te zetten. Het portret word zorgvuldig door ons samengesteld tot een uniek kunstwerk. De foto's die ik gebruik voor de 2 gezichten in een foto worden eerst gefotografeerd in onze fotostudio in Rhenen.

 

MEER INFO? KLIK HIER!

Dieren shoot

Een mooie fotoshoot van jouw trouwe viervoeterEen van mijn specialiteiten is het fotograferen van dieren.

Ik vind het met elk dier een uitdaging om deze op een unieke manier te fotograferen.

 

MEER INFO? KLIK HIER!

Fotoshoot op locatie

In de studio hebben we plek voor een beperkt aantal mensen en daarom kan jullie familie shoot ook op een mooie buitenlocatie. De buitenshoots doe ik het liefste (in de zomer) alleen vroeg op de ochtend of eind van de middag of s’avonds. Dit ligt natuurlijk aan het seizoen. Het licht is namelijk heel belangrijk bij groepsfoto’s. De foto’s kunnen worden gemaakt in Rhenen. Maar buiten Rhenen kan natuurlijk ook, er worden hiervoor wel reiskosten in rekening gebracht.

Mini shoots

Mini shoots zijn perfect voor kleine kinderen of gezinnen met een kleiner budget. Elke maand hebben wij een paar vaste dagen en tijd voor de mini shoots. Deze zijn soms met thema en soms met een neutrale achtergrond of op locatie

 

MEER INFO? KLIK HIER!

De Studio

In onze studio hebben we een mooie studio set waar we jouw foto's mooi kunnen belichten en hebben we ruime keuze uit achtergronden. Ga je voor mooi strak en rustig? Dan kun je kiezen voor de witte, zwarte of beige achtergrond. Maar wij hebben ook leuke muren met verschillende designs zoals bijv. betonlook, gemetseld, oude muur of marmer. We kunnen voor de shoot even kijken welke achtergrond jullie het mooiste vinden. Ik help je ook met het maken van de keuze zodat we een mooi resultaat kunnen creëren. Benieuwd hoe onze studio er uit ziet? Neem hieronder een kijkje

Fotoshoot op locatie

Inmiddels hebben we ontzettend veel mooie plekken voor jullie ontdekt in omgeving Rhenen waar elke shoot weer een geslaagd resultaat krijgt. Heb jij zelf leuke ideeën dan mag je deze uiteraard doorgeven! Is er thuis een mooie tuin met bloemen of een leuke boomgaard aanwezig? Hier kun je ook super leuke foto's maken, lekker in eigen omgeving. Toch erg op uit? Denk dan aan Rhenen stad, het bos van Kwintelooijen, de blauwe kamer in Rhenen, de heide in Veenendaal of een bloesem boomgaard in de Betuwe. We denken graag met je mee stuur ons gerust een berichtje of geef aan bij de reservering dat het om een locatie shoot gaat