Trouwfotograaf


Je bruiloft is de mooiste dag van je leven. Die leg ik graag vast zonder dat jullie dat in de gaten hebben.

Enthousiast, spontaan en een frisse blik op foto’s. Zodat jullie die ene dag altijd nog een keer kunnen herbeleven!

Yes, jullie gaan trouwen! Wat ontzettend leuk, gefeliciteerd! Een spannende, maar bijzondere tijd voor jullie komt eraan om alles te regelen.

Mijn doel voor jullie is gelukkig vrij simpel: een ontspannen trouwreportage maken die al jullie momenten laat zien. Ik werk graag mee om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Een dag waarbij je vele herinneringen maakt, geniet met jullie gasten maar vooral ook geniet van en met elkaar!

Voor mij als fotografe is van belang dat jullie bij het bekijken van de foto’s weer helemaal teruggaan naar het moment dat de foto werd gemaakt. Dat mooie intieme moment van jullie samen tijdens de fotoshoot, het moment dat jullie elkaar voor het eerst zagen of jullie trouwgeloften naar elkaar toe. De traan bij jullie ouders, het dansje van oma, het ondeugende kindje tijdens de ceremonie…ongemerkt pak ik deze momenten voor jullie mee. Waar nodig zal ik jullie zeker aansturen aansturen door middel van een klein opdrachtje maar ik houd niet van "stijve statige" foto's.

Alle foto’s worden bewerkt in een frisse stijl en met een mooi contrast, een blauw pak ook echt blauw. Dit wordt gemixed met mooie heldere zwart/wit foto’s. Deze stijl is een bewuste keuze, het is tijdloos! Over 10 jaar hebben jullie nog steeds prachtige foto's! 

Tijdens onze (vrijblijvende) kennismaking kijken we samen naar jullie draaiboek en denk ik graag mee over de invulling van jullie dag. 
Per jaar neem ik maximaal 15 bruiloften aan. Waarom? Ik vind het heel belangrijk om persoonlijk contact met alle bruidsparen te houden en zelf jullie bruiloft van begin tot aan het einde helemaal zelf te doen. Jullie dag is heel speciaal en ik wil jullie ook echt deze speciale en persoonlijke behandeling kunnen geven. Interesse? Vul dan op het contactformulier onderaan de pagina jullie gegevens in of stuur een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op. 

           

Hoe gaat het daarna verder?

DE KENNISMAKING 
Altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek live of via Teams! Dit gesprek is vooral bedoeld elkaar te leren kennen en om te kijken of de bekende klik er is. Dit vind ik van beide kanten echt heel belangrijk, want tenslotte ben ik een groot deel van de dag aanwezig op jullie grote dag. Tijdens de kennismaking spreken we jullie voorlopige planning door en jullie wensen wat betreft de fotografie. Uiteraard mogen jullie mij ook lekker vragen stellen! Na de kennismaking ontvangen jullie van mij een voorstel met de besproken planning en een prijsopgave. Dit voorstel is dan 3 weken exclusief voor jullie beschikbaar, dat wil zeggen dat ik jullie trouwdatum 3 weken voor jullie vrij houdt in mijn agenda. Willen jullie er langer over nadenken, uiteraard geen probleem maar dan behoud ik mij het recht ook met andere bruidsparen in gesprek te gaan. Wanneer jullie akkoord gaan met het voorstel, dan ontvang ik deze graag getekend retour en staat de datum definitief gepland voor jullie.

DETAILGESPREK
Een aantal weken voor jullie bruiloft plannen we nog een laatste detailgesprek in om jullie dag nog een keer helemaal door te nemen, zodat ik helemaal voorbereid ben voor jullie dag. Wanneer jullie een ceremoniemeester hebben, neem ik contact op met deze persoon om de geheime missies van jullie gasten te checken, zodat deze alleen nog een verrassing zijn voor jullie en niet meer voor mij als fotografe.

DE BRUILOFT
YES! Eindelijk is het zover, de grote dag waar jullie zo naar toe geleefd hebben! Uiteraard ben ik ruim op tijd aanwezig en verder gaan jullie alleen maar genieten. Laat alles lekker over jullie heen komen en laat de controle los, die controle hebben wij, alle leveranciers en ceremoniemeester(s), van jullie overgenomen. Ik meng me onder de gasten en zorg voor een prachtige vastlegging van jullie dag. Juist door de goede voorbereiding ben ik overal van op de hoogte en kunnen jullie straks steeds opnieuw genieten van de beelden.

DE PREVIEW
Binnen 3 werkdagen ontvangen jullie van mij een eerste preview met een kleine selectie beelden van de dag om alvast aan iedereen te kunnen laten zien! En natuurlijk ook zelf van te genieten ;-)

OPLEVERING REPORTAGE EN BESTELLEN ALBUM
Ik streef er naar om jullie reportage binnen 6-8 weken op te leveren afhankelijk van de drukte van het seizoen. Jullie ontvangen de foto's digitaal en in een online gallery om jullie foto's voor het album in te selecteren. Wanneer jullie de selectie hiervoor hebben gemaakt, maak ik een opzet voor jullie album welke jullie digitaal kunnen bekijken en goedkeuren. Er is 1 correctieronde inbegrepen voor eventuele aanpassingen in het album. Pas wanneer het album definitief akkoord is, wordt deze in bestelling gezet.

OPLEVERING ALBUM EN AFRONDING BRUILOFT
Jullie album is binnen en we maken een afspraak voor het ophalen van het album. Samen bekijken we het eindresultaat en ronden hiermee het traject van jullie bruiloft af.

REVIEW
Ik zou het ontzettend leuk vinden als jullie een review willen achterlaten op The Perfect Wedding, Google en/of mijn website. Het is fijn om feedback te krijgen over onze samenwerking en hiermee helpen jullie andere bruidsparen en natuurlijk ook mij weer om een match te zijn.


Denken jullie nu YES, wij kunnen een match zijn, doe hieronder de TROUWDATUM CHECK en ik neem zo spoedig mogelijk contact met jullie op.


TROUWDATUM CHECK


Trouwfotograaf Rhenen, Wedding fotograaf, Trouwfotografie, Fotograaf Rhenen, Trouwfotograaf Veenendaal, Trouwen, Trouwshoot, Trouwfotograaf Lienden, Trouwfotograaf Ochten, Trouwfotograaf Betuwe, Wedding shoot