Pasfoto's in Rhenen en omstreken

MB Shoots is een fotowinkel en studio in Rhenen waar u terecht kunt voor verschillende soorten fotografie. U heeft bij ons bijvoorbeeld de mogelijkheid om een professionele pasfoto te laten maken. De pasfoto’s zijn geschikt voor:


- rijbewijs

- paspoort

- identiteitsbewijs;
- visums voor alle landen
- Ov-jaarkaart en treinkaart;
- bedrijfspassen;
- Alle andere officiële documenten.

 

🚗Wij verlengen jouw rijbewijs voor je! Is jouw rijbewijs toe aan verlenging? Dan kunnen wij dit voor je regelen in onze winkel.

 

Dit kan zonder afspraak tijdens onze inlooptijden dinsdag tot zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur of maak eenvoudig een afspraak op een ander moment. 

 

Wij, als RDW erkende fotograaf kunnen het rijbewijs online aanvragen, en dat bespaart jou een 1 bezoek aan het gemeentehuis. 👌

 

Maar hoe gaat dit in z’n werk?

1. Wij maken een geschikte pasfoto.✔️

2. We voeren het rijbewijsnummer van je huidige rijbewijs in.✔️

3. Je zet gemakkelijk een digitale handtekening.✔️

4. Je ontvangt een mail van het RDW en bevestigt de aanvraag door via de DigiD app. ✔️

5. Betaal de rijbewijskosten via IDEAL.✔️

Het enige dat jou nog wacht, is het ophalen van je nieuwe rijbewijs op het Gemeentehuis.🥳

Let op: wij kunnen de aanvraag niet in elke gemeente doen. Check via deze link of jouw gemeente deelneemt:

https://www.rdw.nl/.../rijbewijs.../rijbewijs-verlengen

Tips voor een mooie pasfoto

Voor het maken van een professionele foto raden we u aan om niet te lichte kleding aan te trekken. Bij lichte kleuren bestaat de kans dat de kleuren verdwijnen in de achtergrond. Bij MB Shoots ontvangt u bij de geprinte pasfoto set voor 8 foto’s voor €14,00 en de foto’s zijn meteen klaar om mee te nemen. Het setje foto’s bestaat uit 4 officiële foto’s en 4 lachende foto’s. U kunt bij deze set ook de digitale versie voor € 3,00 per mail ontvangen.

De RDW foto's voor de verlenging van uw rijbewijs kosten € 17,50 u krijgt hier ook een set geprinte pasfoto's bij. Wilt u alleen een digitale versie van uw pasfoto dan betaald u €12,50 dit zijn 2 versies 1 in hoge resolutie en 1 in de officiële pasfoto uitsnede.

 

Let op de online verlening werkt alleen als u uw digi-d app heeft gekoppeld aan uw rijbewijs/id kaart.

 

U kunt zonder afspraak binnen lopen op onze openingstijden, op woensdagavond en vrijdagavond kunt u ook bij ons terecht op afspraak

 

Bekijk hier onze algemene voorwaarden