DEZE PAGINA IS NOG ONDER CONSRUCTIE

FOTO KINDERFEESTJE

Wie wil er nu geen super tof, hip, origineel, spetterend kinderfeestje?! Dit modellen feestje is voor alle coole meiden die van make up en foto’s maken houden. Een topfeest waar nog lang over nagepraat gaat worden.

Zin in een leuk kinderfeestje? MB Shoots organiseert fotoshoot feestjes voor kinderen en tieners! Het feestje vind plaats in de studio in Rhenen. Er zijn verschillende combinaties mogelijk, na de fotoshoot krijgt iedereen dan gelijk een foto mee na huis! Willen de meiden zich echt model voelen, dan kan er ook voor visagie gezorgd worden. Hoe gaaf is dat !?

 

het feestje duurt max. 2 uur

Alle kinderen krijgen een fotoafdruk in 13x18 mee 

Witte frisse achtergrond met feestelijke decoratie

Mogelijk in de studio of buiten (in Rhenen)

Eigen bestelpagina voor eigen keuze uitzoeken

tot 8 kinderen

VOOR- EN NAPRET

Het fotofeestje begint al dagen van tevoren met de voorpret. De kids kunnen met hun mooiste glitterkleding komen voor de fotoshoot. Overleg met elkaar vooraf wat je wilt aantrekken tijdens de fotoshoot en duik de kast in om je leukste kleding uit te zoeken.

Wat heel handig kan zijn is dat je met z’n alle een thema bedenkt en daarop de kleding aanpast. Op deze manier krijg je eenheid in de foto’s. Voor thema’s kun je van alles bedenken zoals bijvoorbeeld Glitter&Glamour, K3, Circus, sport, pyjama party, superhelden.

DE FOTOSHOOT

Nadat iedereen aangekleed is en klaar voor de fotoshoot wordt er uitgelegd wat we allemaal gaan doen en hoe we dat gaan doen. We beginnen met de groepsfoto om even lekker in te komen en daarna maken we van iedereen los foto’s, en kleine groepjes. Op die manier weet je zeker dat de jarig met iedereen op de foto is geweest. In de studio heb ik een witte achtergrond, en deze kunnen we ook leuk versieren.