Ook kunt u terecht voor geboortekaarten en trouwkaarten! Samen met Manon kunt u een geheel eigen design samenstellen maar er zijn ook standaard vormgegeven kaarten aanwezig waar u uit kunt kiezen. Maak hiervoor even een afspraak zodat we u rustig alle informatie hier over kunnen geven. Naast het ontwerpen van de kaart, kunt u ook bij een fotokaart de fotografie door MB Shoots laten maken, zo hoeft u nergens meer naar om te kijken. Hoe fijn is dat!

 

Op zoek naar een mooi geboortekaartje? Wij helpen je daar graag mee. Kom gezellig langs in onze studio dan bespreken we al jullie wensen. Jullie krijgen dan voorbeelden te zien en advies over materialen, kosten en alle mogelijkheden die er zijn.

Geboortekaartjes net zo uniek als jullie kindje!

 

Daarna gaan we voor jullie aan de slag met het geboortekaartje voor jullie kindje. Als jullie rond de 28e week van de zwangerschap langskomen voor een geboortekaartje zijn jullie mooi op tijd. Zo hebben wij genoeg tijd voor het ontwerpen van het kaartje! 

Ook werken wij samen met Belarto kaarten! Wij hebben verschillende voorbeeldboeken waar een ruime keuze aan

geboortekaartjes in verschillende designs in staan. In overleg zijn deze boeken ook te leen om lekker (saampjes) thuis op het gemak alle kaartjes te bekijken

Geboortekaartje met foto

Bij zowel onze eigen ontworpen kaarten als de Belarto kaarten is het mogelijk gebruik te maken van onze Newborn shoot op locatie of in de studio. Let wel: dit geldt alleen voor de Belarto kaarten waar ook de ruimte + opzet geschikt is voor een foto. De op maat gemaakte kaarten kunnen in elke gewenste designs en formaten + papiersoorten gemaakt worden.