Wat leuk dat je op de foto komt bij MB Shoots!

Wat leuk dat jullie op de foto komen bij MB Shoots! De officiële bevestiging krijgen jullie via de mail, maar via deze pagina laten we je al weten dat het gelukt is en wat jullie kunnen verwachten van ons. Na de aanbetaling staat jullie shoot definitief ingepland, dit kan via de veilige betaallink. Na de shoot kunnen jullie het resterende bedrag betalen in onze winkel of via een betaallink.

We zouden het fijn vinden als jullie onderstaande link willen invullen zo hebben wij jullie gegevens in 1 bestandje voor als we contact met jullie moeten opnemen.

https://www.mbshoots.nl/contract-shoots

Enkele foto-tips:

  • Zijn er kleine kinderen bij? En is het tijdstip geschikt in verband met (middag-)slaapjes? Het is beter om er van tevoren over na te denken, zodat de fotoshoot echt een gezellig moment met elkaar is.
  • Het is voor mij maar ook voor jullie fijn om op de afgesproken tijd aanwezig te zijn, zo kunnen we gelijk beginnen en kunnen we de tijd optimaal gebruiken.

  • Probeer niet al teveel met de camera bezig te zijn. Vooral met kleine kinderen proberen we juist spontane momenten te pakken. We zijn dus niet echt van de "say cheese" foto's ;-) Ouders mogen wel helpen met gek doen zodat we echte lachjes kunnen vangen

Kleding-tips:

  • Draag vooral waar jij je lekker in voelt! Wel is het leuk wanneer jullie kleding iets op elkaar afgestemd is qua kleur; zonder drukke patronen, streepjes of stippen (dit zorgt voor een onrustig beeld op de foto’s).  Buiten shoot? Mocht het buiten koud zijn, dan is het handig om extra warme kleding aan te doen, zodat de jassen ook even uit kunnen.
  • Probeer (veel) zwarte kleding te vermijden zodat je foto’s een frisse uitstraling krijgen.
  • Gaan jullie voor de mooie zwarte achtergrond in de fotostudio dan is zwarte/donkere kleding juist wel erg mooi in combinatie met de achtergrond

 

Hebben jullie de shoot op een buiten locatie geboekt? Dan nemen we een paar dagen voor de shoot nog even contact met jullie op als het bijvoorbeeld slecht weer gaat worden. Als het gewoon lekker weer is gaat de shoot gewoon door :-)

 

Mochten jullie nog vragen hebben twijfel dan niet om contact op te nemen.