Studioshoots bij Manon Berends

SHOOT TIME! – Bij een fotoshoot in de studio bespreken we bij binnenkomst wat voor foto’s je wilt. Dit hangt voor een groot deel af van het doel van de foto’s. Zijn ze bedoeld voor thuis aan de muur, voor een sollicitatie, of wil je een van je familieleden verassen met een mooie foto? Indien je speciale wensen hebt, kunt je dit het beste voor de fotosessie aangeven. Na de fotosessie start ik met selecteren en verwerken van de foto’s. En krijg je via een mail de link met alle geselecteerde foto's, zo kun je lekker vanuit huis naar de selectie foto’s kijken en selecteren welke je graag wilt bestellen. Het duurt max. 2 weken voor de foto’s klaar zijn.

Onze studio 

In onze studio hebben wij op het moment 8 verschillende achtergronden, zo kun je ook een leuke variatie in foto’s creëren. Wil je alle foto’s op dezelfde achtergrond is dat natuurlijk ook geen probleem! Op onze studio achtergrond hebben we ruimte voor maximaal 8 personen, maar zijn jullie met meerdere en willen jullie een familie studio foto? Geen probleem! Wij fotograferen dan in 2 delen en zetten dit later weer bij elkaar zodat jullie toch met zijn alle op de foto staan.

Op locatie

Voor de locatiefotografie spreken we van te voren een locatie af. Er zijn heel veel mooie plekken in de omgeving, zoals de Betuwe of het bos in Rhenen. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf uw locatie uit te zoeken. Op het moment van de shoot overleggen we eerst over de sfeer van de foto’s. Vervolgens nemen we ruim de tijd voor de fotosessie. Er kunnen gezamenlijke foto’s gemaakt worden en van ieder apart. Ook kunnen er verschillende fotosets bedacht worden, bijvoorbeeld een foto van de moeder en dochter, een foto van de vader met zijn zoon, of een foto van alle kinderen. Het is allemaal mogelijk. Na de fotosessie duurt het een paar dagen voor de foto’s klaar zijn om te komen bekijken in onze winkel of online via de galerij.