Vrolijk, jong en creatief, dat zijn de woorden die mij als fotograaf het beste omschrijven. Ik ben Manon Berends en leg mensen het liefst vast zoals ze zijn. Jarenlang heb ik al veel passie voor fotografie. Vroeger was ik er al mee bezig. Mijn knuffels en barbie’s waren mijn modellen. ;-) (met de camera van mijn moeder die daar niet altijd even blij mee was als ze haar rolletje had laten ontwikkelen)

Ik ben een all-round fotografe dus je kunt bij eigelijk voor bijna alles terecht! Van gezinshoots, dierenshoots, bruiloften tot bedrijfsfotografie . In 2008 heb ik de opleiding Fotonica in Ede gevolgd, en ben ik in 2012 heb ik mijn Fotograaf diploma gehaald aan de Fotovakschool in Apeldoorn.

Begonnen met de studio in Lienden en daarna ben ik terecht gekomen in Rhenen op onze huidige locatie! Een fotostudio met winkel waar je ook terecht kunt voor pasfoto's, foto's printen van jou telefoon/camera en een ruime keuze uit fotolijsten.

Het is mijn passie om jullie echte emotie vast te kunnen leggen elke shoot is een feestje voor mij en dat is wat je terugziet in mijn foto’s. Voor voorbeelden nodig ik je uit om een kijkje te nemen in mijn digitale portfolio of loop eens gezellig langs onze winkel etalage! ♥

 

Manon

Team MB Shoots

Ik werk samen met deze 4 toppers, Marinka loopt hij al vanaf het begin en kan u alles in en om MB Shoots uitleggen en vertellen, u voorzien van pasfoto's, fotolijsten op maat en uw foto's bewerken.

Rebecca, Lynn & Anwar zijn mijn stagiaires en kunnen u voorzien van alle soorten officiële pasfoto's, fotolijsten en foto's afdrukken.