Vrolijk, jong en creatief, dat zijn de woorden die mij als fotograaf het beste omschrijven. Ik ben Manon Berends en leg mensen het liefst vast zoals ze zijn. Jarenlang heb ik al veel passie voor fotografie. Vroeger was ik er al mee bezig. Mijn knuffels en barbie’s waren mijn modellen. ;-) (met de camera van mijn moeder die daar niet altijd even blij mee was als ze haar rolletje had laten ontwikkelen)

Ik ben een all-round fotografe dus je kunt bij eigelijk voor bijna alles terecht! Van gezinshoots, dierenshoots, bruiloften tot bedrijfsfotografie . In 2008 heb ik de opleiding Fotonica in Ede gevolgd, en ben ik in 2012 voor een stapje hoger gegaan ‘de Fotovakschool’ in Apeldoorn.

Begonnen met de studio in Lienden en daarna ben ik terecht gekomen in Rhenen op onze huidige locatie! Een fotostudio met winkel waar je ook terecht kunt voor pasfoto's, foto's printen van jou telefoon/camera en een ruime keuze uit fotolijsten.

Het is mijn passie om jullie echte emotie vast te kunnen leggen elke shoot is een feestje voor mij en dat is wat je terugziet in mijn foto’s. Voor voorbeelden nodig ik je uit om een kijkje te nemen in mijn digitale portfolio of loop eens gezellig langs onze winkel etalage! ♥

 

Manon

Team MB Shoots

Op dit moment werk ik samen met deze 5 toppers en kunnen zij u voorzien van een mooie pasfoto, helpen bij het zoeken van een passende fotolijst en kunt u uw foto's laten afdrukken en bewerken in het gewenste formaat. Bij Tineke, Rebecca & Loïs kunnen er elke woensdag minishoots geboekt worden!

Rebecca

Stagair - Technova College Ede

Opleiding: Fotograaf

Aanwezig: Wo - Do - Vr - Za

Tineke

Stagair - Technova College Ede

Opleiding: Fotograaf

Aanwezig: Wo - Do - Vr - Za

Loïs

Stagair - Grafisch Lyceum Utrecht

Opleiding: Crossmedia

Aanwezig: Di- Wo - Do - Vr

Indy

Weekendhulpje

 

Aanwezig: Za

Lois

Weekendhulpje

 

Aanwezig: Za